Software: HLTV dækning til Counter-Strike

HLTV dækning til Counter-Strike
17. januar 2003 kl. 00:00


HLTV.org tilbyder netop dit LAN professionel HLTV dækning til cs konkurrencer rundt om i Danmark. Vi byder på eget udstyr til at dække dit LAN, bla. egen transportable server, over 2000 HLTV pladser og ikke mindst et erfarent team til at stå for en glidende og lagfri dækning af jeres turnering.
Eneste krav vi har, er transport til og fra arrangementet, fri indgang til minimum 2 HLTV.org medarbejdere samt et bord, hvor vi kan få fred og ro til at klare de til tider pressede situationer.



Hvis dit LAN party ønsker HLTV.org til at sponsorere X antal HLTV serverer til at kunne vise kampene i jeres Counter-Strike turnering med, så kræves følgende af deres netværk, Internet og firewall/router.
For at sikre at der ingen lag vil forekomme, så er det påkrævet af et LAN at de minimum har 512 kbit/s i upload.
Der skal sikres at HLTV.org har mulighed for at kunne connecte en HLTV server igennem de allerede eksisterende firewalls og routers på internet linjen.
Derudover så vil regnestykket for hvor meget en HLTV server bruger af båndbredde regnes ud på følgende måde.
Hvis dit netparty ønsker at låne X antal HLTV servere for at kunne vise deres kampe, så skal de minimum afgive 128 kbit/s af linjen til den første server og 64 kbit/s for hver efterfølgende HLTV server de agter skal sendes. Dette svarer til at hvis dit netparty gerne vil have 2 kampe vist på samme tid, så skal I afgive minimum 192 kbit/s af deres linje til dette. Selve regnestykket er : 1 * 128 kbit/s + (X-1) * 64 kbit/s."
Dette er et krav da en forbindelse aldrig kan overføre det teoretiske, så derfor sikre den første opdeling af forbindelsen at der er nok til HLTV'en.
Derudover så skal der være en router/firewall, som har en form for traffic shaping installeret. Traffic Shaping skal gælde for ALLE på netværket, undtagen de Counter-Strike servere, hvor der ønskes en HLTV connected. Et Netparty må gerne bede om lov til at få IP'erne der vil bruges til at vise deres kampe, så disse kan sættes ind i firewall'en og sikre det kun er vores HLTV servere, som forbindes.

Hvis jeres Admin ikke har forstand på Traffic Shaping, så kan noget hjælp gives til personen i følgende Operativ Systemer :
FreeBSD



Hvis en eller flere af disse krav ikke kan overholdes, så vil I ikke have mulighed for at kunne låne HLTV servere til jeres netparty, da chancen for at det går galt eller begynder at lagge er for stor til at der vil komme noget godt ud af det.




Hvis dette er i din interesse så kontakt da en admin via mr@e-mail.dk, #HLTV@quakenet eller via www.hltv.org.

Kommentarer


comments powered by Disqus