Arrangering: Oprettelse af computerklub

Oprettelse af computerklub
27. marts 2002 kl. 00:00


:: Arrangering af netparty ::



Vi skal nu igang med at arrangere jeres første netparty, og der er nogle vigtige ting som jeg lige vil fortælle lidt om nu.



Før at i begynder at reklamere for jeres party skal i med sikkerhed vide at i har styr på flg. ting :

Lokaler
Pladser
Netværks udstyr
Netkabler
Strøm
Borde Stole
Evt. kiosk

Dette var nok det vigtigste i skal huske når i skal til at arrangere... og det kan godt være et hårdt arbejde at få alt sammen til at flette sammen. men giver jer en lille guide her.



Find ud af hvad i bruger af lokaler... pris og tidsrum i kan have dem i osv. derefter skal i tjekke hvad i har plads til.. hvor mange borde + stole som i kan skaffe og hvor mange i kan få plads til i jeres lokaler.



Derefter er der netværks udstyr.. der vil jeg helt klart anbefale at i prøver at leje/låne eller få sponsoreret nogle kraftige switche og der må gerne være pladser til 10-20 mennesker mere i switchene end der kommer. Dette hjælper jeres netværk lidt så i ik overbelaster det.

En anden god ting er os at i skaffer netværks kabler til folk så de kun behøver at sætte sig ned og tilslutte sig. Hvilket rent faktisk os spare jer for en masse arbejde. Der kan opstå kaos hvis folk medbringer netkabler, da de selv tager en ledig port i switchen og så er det sikkert ok.. eller de piller en andens stik ud for at få plads til sit eget. så helt afgjort så skaf selv netkabler til alle... gerne 10 stk. ekstra.

Få skaffet nogle forlængernedninger til strøm og lad hver person kunne trække strøm fra 1-2 stik så må folk evt selv tage forlængerledninger med.

Vi har nu styr på det meste. og vil nu lige give jer nogle gode råd. Sørg for at der er arrangeret konkurrencer osv. sorg for at have styr på de personer i bestyrelsen som er med til partyet... med hvem der gør hvad.. der kan opstå mange problemer hvis i ikke har styr på det. En anden ting er APG (AntiPiratGruppen) Sørg for at overholde de regler som de har givet ud.. det kan sagtens lade sig gøre at få en sjov weekend selvom man følger deres regler *s*.



Håber at i har fået en lille hjælp ud af denne artikel og hvis i vil spørge om noget kan i kontakte mig på ronnie@lanworld.dk så skal jeg prøve at hjælpe jer videre *s*



God fornøjelse.

/Rippie

Kommentarer


comments powered by Disqus