Arrangering: LAN-Spil Konkurrencer

LAN-Spil Konkurrencer
10. juli 2001 kl. 00:00





Forord :


Kode ordet for en succesfuld konkurrence er god planlægning.
Her kommer nogle ider til hvad der kan gører dine konkurrencer succesfulde.



Tilmelding :


Læg et tilmeldings skema på hver af deltagernes bord plads så de selv kan vælge hvilken konkurrencer de vil deltage i. Få alle til at aflevere deres tilmelding til arrangøerne (dig!) eller gå selv rundt og saml dem ind.
Eller konkurrence tilmeldingen kan ske på hjemmesiden. Dog kan man ikke være sikker på at alle de tilmeldte kommer og nogle har sikkert skiftet meningen når først partyet går igang.



Hardware:


Brug de computere med flest RAM til at køre flest spil samtidig, brug kun 100Mbit (eller hurtigere) og forbind alle servere til den hurtigste switch på netværket.



Software:


Hav mindst en person til at tage sig af konkurrencerne og ikke andet, der opstår altid problemer.

Brug Windows NT eller Linux, hvis du bruger Windows 98 har du ikke de samme muligheder og netværket vil skodde.



Der findes nogle nyttige programmer til administering af LAN spil:




Tourney Generator Program - blah blah om programmet
Tourney Generator Program - blah blah om programmet
Tourney Generator Program - blah blah om programmet




Tilfældig lod-trækning :


Hvis du har en konkurrence med f.eks 40 tilmeldte og godt vil dele den op i 2 mindre konkurrencer,kan du lave en tilfældig lodtrækning, det er altid sjovt at se hvem man kommer til at spille mod.
Skriv deltagernes navne på hver sit lille stykke papir og put alle navnene i en plastic pose eller en hat hvis du kan skaffe en.
Saml alle deltagerne og ryst posen godt og hiv et navn op af gangen. Få en person til at skrive navnene ned og når alle navnene er fundet hænges listen op så deltagerne kan se hvem de skal spille mod.
Tilfældig lod-trækning er endnu sjovere hvis det er one-on-one konkurrencer for så er det endnu mere spændende hvem man kommer til at spille mod.



Præmier :


Kan være alt fra en lille pose chips til noget dyrt hardware.
Det dyre hardware tiltrækker hardcore gamere og giver en seriøs gamer stemning.
Hvis præmien er en pose chips eller 1½ liter cola så er der ikke nogle der føler sig snydt på grund af dårlig ping tid eller ligende.
Mangler du nogle gode præmier til dit LAN-party så find en sponsor eller to, det kan være den lokale computer spil forhandler har nogle spil som han godt vil forære dig til gengæld for lidt reklame på hjemmesiden og til partyet.



Præmie uddeling :


Når den sidste konkurrence med præmier er overstået, samles alle partyets deltagere til præmie uddelingen.
Hvis præmierne har været sponsoret så huske at fortælle hvem de er sponsoreret af og få en person til at tage billeder af overrækkelsen så de kan blive vist på hjemmesiden, så kan du vise hjemmesiden til næste party's sponsoere også er chancen større for at de vil være med til at give "store" præmier.


Kommentarer


comments powered by Disqus