Software: FTP servicen i W2k Pro (Opsætning)

FTP servicen i W2k Pro
6. juni 2001 kl. 00:00


Hvordan funker det så ?





Du finder konsolen frem til at redigere i FTP settings.
Admin tools=>IIS admin







Der findes allerede et std site som peger på c:\inetPub\ftproot\ og den kan godt bruges, det meste af det du laver er alligevel til Virtuelle sites







Først ser vi på egenskaber på dette std site, på første side er der mulighed for at sætte de antal bruger der skal kunne være på sammentidigt, det kan bruges hvis du har noget som kommer til at blive velbesøgt og som fylder meget (nogen der sagde film?) så får folk en hurtiger download. der er ikke noget værre end en langsom forbindelse på et LAN, du kan også sætte din FTP op på andet en port 21, hvis du af en eller anden grund vil være smart. (666 er meget sjov)







Hvis FTP'en skal være tilgængelig for alle skal du sørge for at anonymous brugeren er slået til, hvis den ikke skal være det skal du huske at hver bruger der skal være connectet skal være oprettet i din user liste og så skal du lige overveje om du skal slå guest useren fra så ikke alle kan komme ind alligevel.







Hvis der skal være en smart lille kommentar, så er det her den kommer ( hvis du eftersøger nye billeder af Angela Jolie i TombRaider f.eks)







Når du så skal bruge Virtuelle foldere skal du hjr klik, sige ny => Virtuel Folder og så kan du så angiv om man skal kunne skrive til den eller ej. Disse foldere bliver ikke vist til brugeren, han skal skrive stien for at se dem. Alternativ er at lave en folder i din FTProot, se mere på næste side.






Tilbage Næste

Kommentarer


comments powered by Disqus