Ressourcer: Arrangører & APGs krav (APGs version)

Arrangører & APGs krav
15. marts 2002 kl. 00:00


Her til slut er lige hvad APG selv har skrevet i brevet:



Kræver, at alle deltagere i forbindelse med tilmelding skriftligt erklærer, at de ikke vil medbringe piratkopier af musik, spil eller film på deres pc'er eller andre medier eller foretage piratkopiering eller distribution af piratkopier på netpartiet.
Gør opmærksom på, at det er forbudt at medbringe piratkopier, foretage piratkopiering og/eller distribuere piratkopier via netværket eller Internettet.
Gør opmærksom på, at piratkopieringen vil blive anmeldt til rettighedshaverne.
Gennemfører stikprøvekontrol af deltagernes pc'er for at sikre, at ingen har piratkopier af musik, spil eller film.

Løbende overvåger trafikken på netværket med henblik på at identificere og bortvise deltagere, som piratkopierer og/eller tilbyder andre deltagere, at de kan hente piratkopier via ftp'er m.v. og sletter piratkopier.

Fører en fortegnelse over alle deltageres navne, privatadresser, bordplacering og IP-nr., som sikrer, at de enkelte deltagere kan identificeres.

Håndhæver ovenstående regler over for deltagerne i praksis således, at der foretages overvågning af netværk, anmeldelse af deltagere der krænker reglerne, stikprøvekontrol af pc'er og bortvisning af deltagere, som ikke overholder reglerne.




nb.
En anden ting, hvis du skulle anmelde nogen, skal det under ingen omstændigheder gøres til APG .. hvis de i det hele taget skulle anmeldes så skulle det være politiet da det er en forbrydelse. APG fremstiller sig selv som om de havde bemyndigelse i området.. det har de ikke, de er kun en medlems organisation.





Tilbage Næste

Kommentarer


comments powered by Disqus