Rewiew: Overload-Net Vol. 3

Overload-Net Vol. 3
21. februar 2002 kl. 00:00


Partyet var sat til at starte kl. 21, men allerede om eftermiddagen kom der flere deltagere, der håbede på at komme ind. Arrangørerne, der alle er frivillige med studie og arbejde ved siden af, var for en gangs skyld også i god tid med opstilling af borde/stole, strøm, netværk og servere, så ingen der kom for tidligt fik problemer med at stille deres ting op.



Ved 23. tiden var næsten alle pladser optaget og Counter-Strike serverne, som der dog var småproblemer med et par timer fredag nat, var hurtigt besat af gamere, der havde blod på tanden. Under hele partyet var tilgangen til CS stor, og de håndfulde der havde sat sig op til at spille Tactical Ops, fik efter aftale med crewet, sat en server op til dette formål. Lørdag aften skulle CS-konkurrencen afholdes. Desværre var der lidt problemer med information om konkurrencen, men da holdene endelig var blevet fastsat og kampene klargjort foregik konkurrencen forholdsvis problemfrit, og endte med at team Fiskeduserne vandt en overlegen sejr over Clan Morgenmad.



Lørdag aften skulle CS-konkurrencen afholdes. Desværre var der lidt problemer med information om konkurrencen, men da holdene endelig var blevet fastsat og kampene klargjort foregik konkurrencen forholdsvis problemfrit, og endte med at team Fiskeduserne vandt en overlegen sejr over Clan Morgenmad.



Søndag morgen stod den stadig på gaming for de fleste vedkommende. Omkring middag blev keyboardkast konkurrencen afholdt med sejr til Splathjerne. Da crewet skulle til at lukke strømmen kl.15, sad der selvfølgelig flere på netværket endnu og strømmen blev først lukket en time senere da alle deltagerne var kommet ud.



Arrangørerne udtalte senere at partyet var det mest vellykkede indtil videre, efter egne erfaringer og en stor del positivt feedback fra deltagerne hjalp der også til. Alle erfaringer og deltagernes kommentarer vil selvfølgelig blive gennemgået af crewet, der håber på at kunne gøre det endnu bedre til næste party.





Her er en lille bunke billeder fra partiet:

































Kig forbi www.overload-net.dk for mere info.




Skrevet af: Papa_Hilario

Kommentarer


comments powered by Disqus

Mere fra "rewiew"


Se alle