Rewiew: Lan.DeL33t.dk (12/10-2001) (the First reactions)

Lan.DeL33t.dk (12/10-2001)
15. oktober 2001 kl. 00:00






Nu har slagelse to store net, netparty.dk og nu også lan.DeL33t.dk som holder til over 100. Der var virkeligt lagt op til en stor event med hele 9 konkurrencer over weekenden. De viste sig dog at der blev skåret lidt ned i dem og der blev ikke afholdt noget i Q3.



Jeg nåede frem ved en 22 tiden. og der var fyldt op til den tid og serverne med CS stod og små gløede .. Jeg blev mødt af et kæmpe lokal fyldt med gamere. Helt optimalt spillested. Der var trukket strøm og netkabler til alle, der var kontor stole til folket.



De havde et kæmpe Crew på plads. Man fik self. brochure med ens navn og ip, ja der var ligefrem mulighed for at købe netkort i kiosken.. Hvis der ellers findes mennesker der tager til net uden kort. Kiosken havde et stort udvalg i varer. og når man bestilte fik man jo leveret ved sin plads.. hvad siger man så ;)



Info til gamerene blev smidt op på væggen vha to projektorer, Der viste sig at være et kanon system. Man kunne følge med i scores og placeringer mens man på den anden skærm kiggede med i kampen igennem HL tv .. kanon underholding, hvis man ikke nåede med i finalen f.eks ;)






Næste

Kommentarer


comments powered by Disqus