Rewiew: TeamCS

TeamCS
20. maj 2001 kl. 00:00



Så kom jeg endelig til TeamCs net, det var rart at prøve det, Saikoman og jeg kom frem ved en 20.30 om fredagen, nettet kørte og der var allerede kommet en del, da vi havde sat puttere op fandt vi en der så ud til at være lidt ansvarlig, han tog imod vores navne og vi fik udleveret IP, sat det op og det virkede...



Der stod at der ville være en intranet server at finde på ip 222, men woohoo, den komme ikke op at køre i den tid jeg var der.


Efter en time, to time, tredje time, hvor vi bare sad og små byttede data, kiggede
vi på spille sektionen på netværket, der var et par CS servere, og ikke mere !! udaf de 130 maskiner der skulle komme kom vi kun til at se 90 på netværket, resten må ha været spøgelses tilmeldinger.

Nå, der var vel flere der lige kiggede netværket igennem, vi spillede lidt Q3, i en time var der ikke andre end Saikoman og mig ind på serveren.

Klokken nærmede sig 00.00 og der var stadig ikke gang i andet end CS. hmm, ind og spræde lige stemning, vi snakkede lidt med de omkring sidene folk, og fik dem frisket op, vi kunne ikke lige finde en installation til DoD og de gad ikke kopiere og installere det manuelt. Nå så kunne de jo bare hente fra netværket, men næ nej, der var ikke nogen der havde noget der. Så må man jo bare hente over iNet, der var jo hvad de kaldte 10 Mbit og fra stofa, men dod komme altså kun ned med 20-60 kbit/s. det skal så siges at vi fik set tal på 200-300 kbit/s så det var ikke en helt gal hastighed.



Imellemtiden skulle man da nok kunne spille Tribes 2 over iNet ;), btw køb spillet, logger på, og til min store forbavselse ser man en ping på 200-300 på de servere man på isdn kan ping med 70-90, man logger ind og det er endnu ringere, dvs at deres gateway til inet har en eller anden form pakke sortering så man sagtens kunne hente store pakker hurtigt men ikke sende mange pakker hurtigt, dårligt for spil godt for data.

Det ville også være en fin opsætning hvis det ikke var for at der egentligt ikke var nogen der spillede på netværket, der lød lidt bilspil i baggrunden men det var ikke noget som de ville ha modstand i.

Klokken nærmede sig 2 stykker lørdag morgen og en del var allerede gået i seng, stadig ingen andre servere end CS, som udfra at der var 3 ikke var særligt fyldt op.

kl blev 5 og Saiko og Jeg stenede for hårdt under belysningen af de blege net der lå foran os. Vi tog CS op igen, sparkede lidt røv mod de 12 andre spillere der var inden på serveren, den eneste server der havde spillere btw.
Omkring kl 6.00 lavede vi en lille optælling af hvad folk spillede. der var 13 der spillede CS og der var 0 der spillede andet, og der var stadig ca. 60 mennesker oppe. Det er en uhyggelig størrelse af 15 % der spillede mens resten sad og kløede røv.





Konklusion

Som i nok kan gætte udfra mit ordvalg er det ikke det bedste net jeg har været til. Der var grundlag for et stort net, men ledelsen var usynlig, spillerne var for kedelige og der kom sku aldrig gang i den intranet server, så da kl blev 8.30 kørte Saiko og Jeg hjem til hjemmeholdet og tog til dalby-net istedet som også havde kom sammen i den weekend.



Kommentarer


comments powered by Disqus

Mere fra "rewiew"


Se alle