Rewiew: TechPlay#2 (Indledning)

TechPlay#2
8. april 2003 kl. 00:00


Mit første indtryk af TechPlay#2 var hvor velorganiseret det var, plus indtrykket af at være gået ind i en børnehave. Bortset fra SnurreSnups klub, har jeg sjældent set mange pre-teenagere samlet på et sted. Ustandseligt har jeg taget mig i at vende mig om i troen om at det var en feminim stemme, blot for at opdage det er et 12-årigt kid.

Og nu vi er i gang med at snakke om "sociale" ting, vil jeg gerne lige kommentere at der er en stor forskel på The Party og de knapt så store lans. Til TP kan man falde i snak med alle, både nordmænd på størrelse med en lada 1200, og små kid der ikke engang er værd at beskrive. -Dette var bare ikk tilfældet til techplay. Endnu en ting jeg undrer mig over jævnligt, er den øresønderrivende stilhed. Det eneste man hører er meget lyse stemmer der siger ,,aimbot svin" Nok om aldersdiskrimination.



Basic party stuff: Toilet forholdene var gode, der hverken stank eller var kø. Netværket samt internettet har fungeret fint (i skrivende stund). Så umiddelbart er der ikke nogen anledning til brok. Ligeledes gjorde prisen et positivt indtryk, 100kr er et beløb alle kan være med på (i modsætning til TP's 400kr + latterlige kantinepriser.) Og mens vi snakker om kantinepriser.. TechPlay#2 har (lidt utraditionelt) arrangeret at en pølsevogn, bestyret af nogle lettere beruset HTX-studerende, solgte det normale sortiment så som franske hotdogs, pomfritter og toast. Og det er nok et af de største positive indtryk jeg kommer til at tage med hjem (sørgeligt nok.) Priserne var virkeligt i bund, desværre var kvaliteten ligeledes ;o) men er man sulten nok kan man godt spise en barberet rotte i muggent franskbrød. (Citat: xerophyte)



Mht bord/stole forhold levede TechPlay op til standarten. Bordene kunne have været større, men ellers var der ikke noget at brokke sig over. Der skal lige kommenteres at de havde sørget for kontorstole til alle. (Et meget stort plus.)



Der er blot stadigvæk en ting jeg ikke begriber. CS er sikkert et fint spil for dem der spiller det. (Min personlige mening om CS vil jeg spare jer for.) Men om jeg begriber at 75% af alle deltagerne kun, og jeg gentager kun spiller CS.




Næste

Kommentarer


comments powered by Disqus

Mere fra "rewiew"


Se alle