Rewiew: Paragon-net (07/02-2003) (blogger)

Paragon-net (07/02-2003)
9. februar 2003 kl. 00:00


Fredag


20:40    
Så er vi ankommet, det var faktiskt ik så svært at finde, mod holbæk for det meste.

Check in, betaling (kun 100,- kr btw, det kan vi li'), og så blev vi præsenteret for en hal som for mig ligner en ½ hal.. men det var til gengæld fyldt :D. For at se hvem der havde betalt blev vi markeret med et armbånd.





Det er som de selv beskriver på deres site. meget godt styr på netværket. Det er sat sammen med 2 switch pr bord, fordelt over 4 rækker, og ok afstand til switchene, placerne er klart markeret, der står nr bag på stolene, så er man ik i tvivl. Der kører 2 projektorer med noget teaser demo'er til de spil der vil være konkurrence i.



På intranettet kunne man blandt andet se statistik over båndbbredde forbrug på de forskellige switch, en meget fed detalje. Der er også et ok forum system, som bliver brugt til feedback og spørgsmål.



Lørdag


01:05    
Først lørdag kl 00.37 kom der aktivitet på den opsatte battlefield server :) 6 spillere indtil 01.05. så var vi 3-4 tilbage. og gad ik mere..



Og vi er tvunget til at høre på bang bang lyde fra alle cs spillerne der tænder på gentagelser... men der er dog en lækker baggrundsmusik, som crewet står for, den er god og "balanceret". OG den overdøver de små cs lyde.. så man ik lægger mærke til dem.



02:42    
Har ik fået spillet noget spændende endnu..., men netværket kører lækkert, og baren serverer slush ice... stor dille for nogen (Bamsi og Silverwolf nød en del af dem ved jeg)



05:20    
Ravenshield havde taget fat i folk, 8 i spil.



06:00    
Bamsi går kold... han skulle ha sin skønhedssøvn



06:40    
Jeg går i seng.......zZZzZZZzzZZZzzZZ......



11.30    
Lørdag , så står jeg lodret igen, bamsi var op en times tid før.. her er lidt om soveforholdene: Bordene var meget bredde, og der var meget ben plads, så meget at man sagtens kunne ligge under bordet, i nærheden af sin pc. Der var også meget gode stole, med stof til ryffen. Desuden gjorde bordenes bredde at de virkede lyd dæmpende, så det eneste der faktiskt vækkede mig fra en ellers god søvn var Bamsi der fik sparket til mine ben :).



Morgenmaden var klar op ved Crew bordet. I en rimelig mængde :) det var lækkert at man ik skulle starte dagen med at skaffe frisk mad + det var med i prisen på de 100 kr. Det blev styret ved at man ved betaling havde fået udleveret en grøn lap papir, som indeholdt 2 ens nummre, den skulle man bare aflevere den ene halvdel af når man fik sin ration, nemt.



14:00    
Der var mulighed for at købe frokost, som bestod af varm spaghetti ret, godt tiltag, og for sølle 20,- kr :)



15:00    
Bamsi og jeg har dyrket en masse battlefield indtil nu.. men der er ik kommet flere spillere ind. Stunts version blev det til. Fandt lige kommando'er til at fjerne damage på enheder.. så kunne vi lige pludseligt bruge sprængladningerne på samme måde som Northern Brigade gør i deres video'er :D det var lækker sjovt.. og fik desuden trænet explosive jump.. ombord på forbi flyvende B17. Tog sin tid.. men der var jo ik andre der spillede bf. (blev faktiskt gode til det )



16:16    
Har lige spillet en times Raven shield.. hvor undertegnede og Bamsi fik delt rimeligt tørre tæsk ud :).. nu hvor jeg ik fik taget screenshots.. vil jeg da lige nævne at jeg kom op på hele 18/4 (kills/death) Det var lækkert.. og fik at vide jeg var i form.., Bamsi fik også vist mig hvordan man faktiskt kunne trykke på space baren for actions.. det havde på en eller anden måde undveget mig.. så blev det hele meget nemmere... Serveren kørt fint, og blev også annonceret i speaker.



De 2 projektorer kører løbende informationer ud, de blev brugt meget godt. Den ene skærm revnede i midten i morges, men kom op lynhurtigt.. de er lavet med papir dug, og to lige stænger og en masse tape.



Vores ven Superman havde ellers gang i konkurrencerne, startede ud med Warcraft, hvor han dog blev slået ud i første rundt, af den der blev nr 1 eller 2. (Konkurrence resultaterne blev opdateret engang lørdag meget sent aften.)



Superman spillede også med i UT, CS og soldat... så det ku lad sig gøre med tidsplanen :)...ham snakker vi med lidt senere.



Der var ikke overvældende information på intranet siderne.. den blev ihverfald ikke opdateret så hurtigt som stor skærmene.



18:30    Så blev der bestilt pizza..



20:10    Så blev der spist pizza.. det var ikke den vilde mad, men det var ok, til ok priser.



23:00    Har spillet Raven Shield i 3 timers tid.. det er lækkert.. men nu må vi ta en pause.




Søndag





00:30    Har lige opdaget at der er kommet resultater på Warcraft og UT ind på intranettet, så her er hvad der foreløbigt er at sige..



WARCRAFT 3:Vampire XX



Unreal Tournament 2003:A|Headhunter - ( klan Astral )



Nu mangler vi så bare at der kommer tal ind for CS og Soldat, når de altså bliver færdige.



Vil lige nævne at internettet kører faktiskt meget godt.. Det er en 6 Mbit til 180 og der er indsat en proxy på linien, crew har også været flexible, det viste sig at Trillian havde problemer med proxy'en, så crew fik åbnet for de porte i løbet af fredag nat.



På intranettet er der en fin liste over alle officielle game servere på netværket:


Quake 3
Battlefield 1942
Counter Strike
Unreal T 2003
Ravenshield
Soldat



Det skal også nævnes at nerdIT har været med i server baggrunden for CS servererne under event'et. med hele 10 servere, (altsammen fra en stor ond maskine). )Hvad gør man ik får sine CS venner... (memo: bahahaha)



01:19     Interview med Superman, vores stemme blandt folket:





Nu har du jo tilmeldt dig alle turneringerne, hvad synes du om dem du har været med til indtil videre ?

- De maps der var valgt var ikke officielle maps, og dermed havde folk ikke kendskab til nogen af banerne, det kan have sine fordele, men de avanceret taktiker bliver opbygget ved ens kendskab af det map man er på.

Det var lidt skuffende at der kun kom 2 servere op til UT konkurrencen .. de kunne vel have lånt den server som nertIT havde stående.. så kunne den have forløbet hurtigere.

CS blev udsat pga. at UT havde server mangel, men der var dog ingen fastsat tidspunkt, så det betød ik så meget. Den endte med at starte ved en efter aftensmad tid lørdag.

Generelt for alle turneringerne.. de var alle ekseveret med single elimination, det synes jeg var en begrænsning.




Hvordan har du det nu med Astral og UT ?

- Det er sjovt at spille mod dem, men man ved jo at man får klask.. Så gav det jo kun tilfredsstillelse at give dem nogle klø i CS turneringen bagefter :D



Jeg hørt du fik frokost retten der op, hvad synes du så?

- Spaghetti og kødsovs, og det var skide lækkert med noget ordentlig mad for engangskyld.



Hvordan har du oplevet crew og nettet generelt ?

- Toilet forhold: der var kun 1 (+1 dame) toilet, men dog ingen kø.

Crew var også til at overtale til at få battelnet åbnet, men det tog dog lidt tid.




Strøm & netværk ?

- Det har virket glimrende for mig, og for alle dem jeg har snakket med.



Hvad synes du om informations niveau'et ?

- Det har kørt meget godt, oplysningsniveau har været tilfredstillende :). Der blev dog visket en smule i deres mikrofoner, men de gentog det gerne.



Intranet ?

- Det var svært at finde udaf premier, jeg ved de står på deres hovedhjemmeside, men proxy'en ser ud til at returnere intranettet istedet for deres www site.



Internettet?

- Det har kørt glimrende.



Sove forholdene ?

- Der var stille og de flest faldt om samtidigt. Der var også ligge underlag til dem der havde glemt.



Har du nogen afsluttende ord om nettet ?

- Det har været et af de bedre net. De elementere ting der skal til for at nette har været glimrende, og med den pris, har det været top lan for pengene.



bagefter sad vi sammen og svinede CS til :) det var da hyggeligt ...

Tak til Superman for hans input.




03:00     Så er vi på Raven shield igen.



04:25     Generel sumpning og proviantering, slik er faktiskt billigt, kommenterer Bamsi, 9 kr pr pose.



04:54    CS er stadigt ikke færdigt.. og jeg er tilmeldt til Soldat konkurrencen og vi sover nu.



10:45    Bamsi er op



11:17    Jeg er op, blev forstyret en hel del i løbet af natten, af alle de CS spillere som synes det er fedt at gå efter at man har været med i CS turneringen... der er måske 1/3 af lan folket tilbage.



12:40    Så blev første rundt af soldat færdig.. og jeg blev skudt i små stumper, synes selv det gik meget godt, det var nemlig kun min anden kamp.. 5 plads til mig .. 4 pladsen var 1 kill foran. Superman fik en sidste plads i hans første heat... (bahahah)



Der er ik opdateret hvad resultatet blev til CS turneringen endnu, håber det kommer senere.



Det skal lige nævnes at indeklimaet har været ok, der var en lille smulle varmt på tidspunkter, men det blev hurtigt kompenceret af udluftning.



13:00    Snak med Lasse (KickAnus), en CS spillers syn på Raven Shield: Det er klart mere realistiskt end CS, og det var sjovt, men der var rimelig onde spillere med så det blev ik til så meget spilning.



13:30    Så lukker Bamsi og jeg ned for den lange tur hjem. Vi må jo få de sidste resultater med senere.



14:00    Nu! lukker jeg... btw. man kan sku ikke få det armbånd af uden saks .. arg!



De Sidste resultater:



CS
klan fear no one



soldat

1. SilverWolf

2. Scarsi

3. Aneez




Tilbage Næste

Kommentarer


comments powered by Disqus

Mere fra "rewiew"


Se alle