Ressourcer: Mit første LAN (Quake 1996)

Mit første LAN
12. februar 2004 kl. 00:00


Vi var taget hjem til Alex og det var vores første lan i klassen, Morten havde et spil med som hed Quake I, det var noget som jeg godt kendte til, jeg havde dog ikke rigtig set det endnu. Han spillede online i det, og havde alle de rigtige scripts. Det viste sig jo at man kunne styre med musen for at kigge op og ned og dermed få en fuld 3d styring på skærmen, det var virkeligt banebrydende. Det tog en times tid at vende sig til det, men det var jo helt vildt hvad det betød for spil oplevelsen og indlevelsen.

Vi havde flere lan i gymnasiet som blev en stor dyrkelse af Quake, TeamFortress var det ultimative hold spil, der var forskellige "Class"s man kunne være, det gik udpå at tag et flag fra fjenden og bringe det hjem til ens eget flag, så fik man point. Det blev til mere end et lan, vi stoppede først når der kom kramper i skyde fingeren, for mit vedkommende var 6-7 timer nok til at giv mig en mindre krampe, men det var fedt :D.

På stategi siden havde vi StarCraft, det var det ultimative, før det havde RedAlert, Warcraft og Command & Conquer sat standarden. Vi fik udviklet rush strategierne til det ultimative, kampe kunne overstås på under 2 min hvis man var lidt heldig.

Jeg tog til en del mellemstore lan med 15-30 deltagere, det var mest i lokal området. Jeg var ikke så mobil da jeg skulle bringes af forældrene. Da jeg så fik kørekort blev det til nogen flere og man kom også længere omkring. Fnuck og Kjuk var nogen faste på ruten. Fnuck var i Fakse, Kjuk var i Karise og jeg kendte arrangørene. Jeg stod engang imellem for nogle af turneringerne og man hjalp jo også til med tekniken når det var nødvendigt. Det var til et Fnuck lan jeg prøvede at være op længst. Det blev til 46 timer, med en masse Quake, jeg var gode til skidtet og uddelte tæv til alle :). Da jeg begyndte at høre stemmer, som ikke var der, var det på tide at gå i seng. Jeg har aldrig siden været i nærheden af de 46 timer, det var lidt skummelt at opleve.



Tilbage Næste

Kommentarer


comments powered by Disqus