Ressourcer: Mit første LAN (The Evil CS)

Mit første LAN
12. februar 2004 kl. 00:00


Bemærk at det var første gang jeg nævnte de 2 bogstaver C og S. Det var et fedt spil, tilbage i '99 i version 0.3 var det det ultimative. Alle havde gennemførte Half-Life, den havde det bedste plot siden Quake, men det var stadigt bare en opgraderet Quake indtil at vi fik fingre i Counter-Strike Mod'et til Half-life.

For dem af jer der ikke var med fra 0.3, dengang forblev våbnene på banen når man dødede. Så hvis man spillede 6 kampe ville der ligge 6 generationer våben. Det gav jo mulighed for at man lige kunne løbe hen og samle sin sniper gun op igen :). Jeg kan huske at Jack i lang tid havde 2 version af CS for han synes det var federe når de våben forblev på banen.

På et eller andet tidspunkt mellem 2000 og 2002 blev det bare for meget for mig. Jeg har spillet meget CS, rigtig meget, men jeg har dog haft den glæde at opleve andre spil i muliplayer. En del af den glæde der var ved at gå til lan var at få afprøvet nye spil i multiplayer og nu var det kun CS. Der kom bare ikke nogen nye spil, og det var ligegyldigt om man rent faktiskt havde et vildt fedt spil, folk ville bare ikke væk fra CS. Det blev til at selv ved store lan's på 120 mennesker kunne man ikke få disket 10 folk sammen til at prøvede noget nyt. Siden har jeg gjort alt hvad jeg kunne for at få folks øjne op for nye spil, CS er et røv gammelt spil.

Spil som Tribes2 og Battlefield 1942, eller Opration Flashpoint har fortjent bedre fokus end de har fået, alt det på grund af CS. Battlefield har overlevet og er blevet rigtig populært alligevel, men Tribes og Flashpoint bliver kun spillet af en lille elite, og aldrig til lan. I 2002 tog jeg dog min bil og Bamsi over til Odense for at opleve et Flashpoint LAN, det var fedt at komme til et lan der var 100% dedikeret til netop Flashpoint. Flashpoint havde masser af potentiale som bare ikke var blevet udfortsket til de større lan. Jeg havde en fed oplevelse og blev stormester i helikopter flyvning til Flashpoint.



Tilbage Næste

Kommentarer


comments powered by Disqus