Ressourcer: Mit første LAN (Egen maskine 1999-2000)

Mit første LAN
12. februar 2004 kl. 00:00


I 1999 købt jeg min egen maskine med P3 og hele molevitten. Jeg har stadigt skærmen og en harddisk derfra, men det er vist også det.

Det næste store event jeg stiftede bekendtskab med var TheParty.dk som jo var kendte som det største lan i norden, 3000 mennekser det er satme også et imponerende tal. Jeg forsøgte at få folk fra mit lokale lan-samfund med. I 1999 havde jeg også leget med tanken men havde ikke haft midlerne og tiden til det. RCK arrangede bus derover btw. I 2000 skulle det være, jeg havde min ven Søren med, vi kørte i mine forældres bil, det var jo i Aars så der var en pæn køretur hver vej.

Der var vildt mange mennekser og maskiner, det var en overvældene oplevelse. Jeg stiftede bekendskab med Red Bull, som Søren gik op i. Det skulle jeg aldrig havde gjort, jeg rystede af det skidt i flere dage, og jeg drak kun 4. -"Lad være med det"

I 2001 fik jeg endeligt lokket resten af flokken med ud og lege til TheParty. Det var også det år hvor APG skulle ødelægge stemningen for alle ved at rende rundt og gøre arrangørerne bange. Det var vildt at opleve at sidemanden, som rent faktiskt kørte linux, fik formateret sin maskine af en af fra Crewet pga. at han havde haft delt en masse mp3'er. Jeg tror heller ikke det var det som Crew havde planlagt på deres Jubilæums Party, det var nemlig i 1991 den første TheParty blev afviklet, primært rettet til Demo scene. Event'et var stille og roligt blevet indtaget af folk der kun spillede, i 2000 havde Søren leveret et stk til grafik konkurrencen, en fin brombasse med patter

Tilbage Næste

Kommentarer


comments powered by Disqus