Ressourcer: Mit første LAN (RCK 1997-98)

Mit første LAN
12. februar 2004 kl. 00:00


Det bringer mig frem til mit første "store" lan. I 1997-98 kom jeg forbi RCK (Ringsted Computer Klub)!. Det var simpelthen det største og ældste lan i området, de holdte til i Ringsted og havde været i gang siden 1996. Når de holdt lan var det for over 100 mennesker.

Jeg kan huske en bestemt StarCraft konkurrence (til en RCK lan) hvor jeg kom til at spille mod Jemo, han var formand i RCK på tidspunktet og af en eller anden mærkeligt grund havde vi nøjatig samme taktik og teknik. 1 minut og 8 sekunder, det var hvad det tog at afgøre om man ville vinde eller om man ville tabe. Vi var begge Protoss og satsede begge på et rush. Det passede med at vi begge havde en Zealot nøjagtigt i midten af banen på disse 1min 8 sek., desværre for mig slog hans mand først, det betød at jeg døde et slag før ham og da han kom med sin næste mand var de nu 2 mod 1. Det skal man så gange med 3 min. og så havde jeg tabt slaget, det var den ultimativt korteste kamp i StarCraft og den blev afgjordt af at hans Zealot slog det første slag. Det var lidt sjovt.

RCK havde deres sidste lan i '99 hvis jeg husker rigtigt, de var vist de første som fik besøg af anti pirat gruppen, dengang hed de noget andet, men de retsforfulgt nogle af arrangørerne for deres private kollektioner af cd'er og der blev betalt nogle penge. De oprindelige grundlæggere rykkede videre, med uddannelse osv. Og jeg tror ikke de synes det havde været så sjovt med regningen. Man prøvede at genoplive det i 2001 men det blev forgæves, der var mangel på deltagere og der blev problemer med sponsorer. Det er virkeligt synd for de var sku de første og største i datiden, udover the Party som vi kommer til.



Tilbage Næste

Kommentarer


comments powered by Disqus