Rewiew: Lan.DeL33t.dk (29/03-2002) (Forholdene)

Lan.DeL33t.dk (29/03-2002)
1. april 2002 kl. 00:00


LAN.DeL33t.dk blev, ligesom forrige gang, afholdt på Slagelse tekniske skole.



Lokaler
Lokalerne var nemme at finde og parkering var muligt helt op til hovedindgangen så man ikke skulle slæbe sit udstyr for langt (hvilket Angel dog mente at vi burde og parkerede derfor længere væk). Ved første øjekast så partiet velstruktureret og hyggeligt ud. Der var højt til loftet (godt for at reducere støj) og lysniveauet var behageligt. Dog syntes jeg personligt at der var lidt for mørkt senere, men det er jo en smagssag.





Pladser

Et godt party skal også have gode siddepladser, og det var lige hvad der var. Der var to pladser pr. bord og der var mere end rigeligt med plads at gøre godt med. Stolene var alle dejlige bløde kontorstole så éns bagdel ikke blev alt for øm af de mange timers gaming :)


Netværkskablerne var bekvemt sat fast med en gang tape ved hver plads, så man undgik at rode rundt på gulvet, og strømstik var spændt op på bordbenene (3 stik pr. deltager med jord), så der var jo så tæt på perfekt som det kunne blive.





Faciliteter

A dude gotta sleep... well, selvom det ikke blev til meget så fik vi da sovet en enkelt nat (morgen: 8-16). Men der var dog ok forhold til det. Mig og Angel valgte at gå i dvale i en "skummel" gang-ting i kælderen sammen med en 10-15 andre, men der var dejligt mørkt og ikke for varmt eller koldt (dog blev Angels madras flad og hans nat blev lidt kold og hård). På det tidspunkt undrede jeg mig ikke over det lave antal af folk dernede i forhold til hvad der var væk fra eventarea'et, men hvad jeg senere på dagen hørte var at det vist ikke var de officielle sovefaciliteter, men anyway, vi fik da sovet.

Toiletter var også ok, dog blev der hurtigt ret skummelt og lidt ekstra opsyn fra crews side kunne måske ønskes, men det er jo heller ikke ligetil med ca. 200 mennesker der drikker Cola uafbrudt.

Rygning forgik i "slusen" (ca. 30 m2 mellem outside og eventarea) eller udendørs, og det er jo som det skal være. Folk frøs ikke hvis de ville reducere deres abstinenser en gang.

Støjniveauet var dejligt, ikke nogle der spammede med højt musik da høretelefoner var påbudt og rædsels-/jubelskrigene forsvandt dejligt i de højt-til-loftet-lokaler det nu engang var.




Kiosk/madbestilling

Kiosken som blev styret af både han- som hun-crew fungerede fint, betjeningen var effektiv og udbuddet efterlod meget få skuffede sjæle. Alt fra LANgangsbrød, toast, slikposer, chips, chokolade, hjemmebagt kage til kaffe, sodavand, cacao og energidrikke var til at finde til rimelige priser, og ved slutningsfasen opstod der nogle gode tilbud.

Madbestillingen var dog ikke så effektiv som den kunne være. Crew havde på intranettet lavet en bestillingsside hvor man kunne bestille sin aftensmad (også morgenmad), på to forskellige tidspunkter hver aften, og man betalte derefter i kiosken. Dog var leveringen lidt sløv og der var en del der blev meget sultne inden de fik deres mad (forholdsvist ikke DEL's skyld, men selve leverandøren). Også en par missere og lidt kludder i hvad folk fik / ikke fik i forhold til hvad de bestilte var ligeledes lidt problematisk. Men alt i alt fungerede det ok.




Services

Ved ankomst fik man udleveret en folder (dog lidt sent ved. 16-tiden) med éns IP og informationer omkring opsætning af diverse ting. Derudover var også en prisliste og en tidsplan for konkurrencer inkluderet. En meget god ting at have.

Crew havde nogle projektors til at fungere som storskærme, men disse blev dog langt fra udnyttet optimalt. En del af dem viste ingenting simpelthen og når de endelig kørte var det begrænset hvad man fik ud af dem. Der kørte noget HLTV til CS på nogle tidspunkter og lidt information omkring forskellige ting var også at se endda en gang Elasto Mania var at se i en del timer. Men generelt blev storskærmene langt fra udnyttet optimalt.

Angel: Jeg havde gerne set noget mere dækning af de andre konkurrencer, ved sidst lan blev UT vist på skærmen, det var et stort hit. (og det var ik kun fordi jeg var med på banen.) Man må sige at ElastoMania er sjovt når man stener .. men det blev altså spillet i rigtig mange timer .. det føltes som en uendelighed. Vi prøvede at promovere lidt Tribes2 ved at vise dem nogen demo film på stor skærmen, tilfældigvis var det NCPs storskærm, den 5'te på stedet, det havde en positiv virkning.



Tilbage Næste

Kommentarer


comments powered by Disqus