Rewiew: Lan.DeL33t.dk (29/03-2002) (Konklusion)

Lan.DeL33t.dk (29/03-2002)
1. april 2002 kl. 00:00


Vi kan jo ikke komme uden om de lækre rammer der var sat op til dette net, der var alt det der skulle til for ikke at risikere at skulle ud i den farlige friske luft. Lokalerne var perfekte til formålet og man må endeligt ikke glemme at der var stikdåse med 3 stik , netværkskabel og en kontor stol til alle. Simpelthen luksus :)



Når det så er sagt må vi jo nævne at der var en del små problemer, de fleste som skyldes rent uheld og nogen som skyldes fejl. Netværket kunne havde kørt bedre til filoverførsel, men da der ingen problemer med gaming var så er det til at overse. Ligeledes var Inettet langt fra fejlfrit, men af det kan man jo kun lære at 3com er bedre end det meste!
Men det var det største net som DEL har afholdt (kun nr. 2 net, hvor de er arrangører), og det med en af de største CS turneringer. Der var sat en kæmpe sum præmier sammen, og dermed var der seriøse og dedikerede deltagere.

Netop CS turneringen havde en central rolle i weekenden, og den blev efter en lidt rodede startfase udført smertefrit og med stor succes.



Crew havde gjort et kæmpe arbejde ud af at skaffe sponsorer til dette event og dermed præmier, og der var lagt hårdt ud allerede i februar med reklameringen, det førte til at nettet var fuldt booket allerede for 1½ måned siden.



Det blev som deres slogan startede ud med, et gamer net som jeg aldrig har set magen til før :D Alle spillede uafbrudt, og konkurrencerne blev spillet på top plan.



Det er sjældent man får så god en oplevelse til lan, så de få problemer der var er meget nemme at overse når man tænker på resten. Alt i alt et godt gennemført lan, som uden tvivl har givet alle en positiv oplevelse.



Så er der kun at sig tak for net og vi ses næste gang :)


Angel

& McByte

& en smule R3fl3x





Nb. selv Tribes2 blev spillet un masse ;)





Tilbage

Kommentarer


comments powered by Disqus