Rewiew: NetParty.dk (3-5/08) (the Lan oplevelse)

NetParty.dk (3-5/08)
7. august 2001 kl. 00:00






Folk lagde selvfølgeligt hårdt ud med CS. Men noget mere spændende var en større gruppe der spillede Operation Flashpoint. Der blev dyrket lidt FTP og lidt netværk og da også den sædvanlige support til dem omkring en.


Så nåede turen til FlashPoint. Spillet er lækkert realistisk men jeg synes det er ovre i den handicappede gameplay del.. hvis man er til sådan noget som at snige sig ind på målet, følge gruppen, holde sin position og skyde fjender så kan det da godt være sjovt, men det er lidt stenalder styring primært sådan noget som at snige sig, eller lægge sig hurtigt. Det sker i "realtime" ergo for langsomt efter min smag. Nu fik jeg heller ikke prøvet det i så lange tid, men jeg må sige det var fængslende..


Vi fik også fingre i noget Max Payne det blev også dyrket der var nogen der ligefrem nåede at fuldføre spillet mens vi andre sov. Det skal lige nævnes jeg kom til at låne en madras af kvali'vare og sove en luxus søvn.


En del af tiden blev brugt på at køre server, når jeg nu ikke lige spillede noget fornuftigt så kunne man jo ligeså godt køre lidt dedicated, servernavnet var da også Lanparty.dk men det siger sig selv ;). Reklame gør ikke ondt.




I de små nattetimer mens jeg sad og gjorde livet surt for dem der havde joinet min dedicated CS server (vha adminmod - fjernede keys og fik dem til at sige ting og lave masse selvmord engang imellem, "all part of the game"). Lavede jeg lige lidt modifikationer i en gif. Jeg fik permission til at låne to "hoveder". Og se hvad der kom ud af det ;=)




Tilbage Næste

Kommentarer


comments powered by Disqus