Rewiew: NetParty.dk (3-5/08) (Konkurrencer)

NetParty.dk (3-5/08)
7. august 2001 kl. 00:00


Af konkurrencer som jeg holdt øje med var der Quake3 Turneringen.

Den blev vundet af Kevin Skavn, Zeus(til højre). Vores lokal LP mester ;). Anden pladsen gik til Morten Brorson, KJZ_ColoBamsen (til venstre). Han vandt en 1th præmie på ½ års gratis hosting og gratis indkøb af domæne, kan jo altid bruges. Btw min putter fik æren af at hoste finalen. Det klarede den ved siden af den sædvanlige CS server og en enkelt Rune Server.



Efter hvad jeg oplevede i min halvvågne tilstand blev de fleste konkurrencer afholdt på sidste dagen. En god grund for folk til at blive til det sidste, der var noget CS plø plø og så var der den før omtalte Q3. Jeg tror også der var noget UT.


Jeg sad opslugt i en ny version af Rune som blev kaldt Rune HOV, en rene multiplayer version med rigtigt mange baner. Løb rundt og slagt hinanden med økser og sværd, det er altid noget man kan samle sig om ;).
omkring 14.30 blev der indkaldt til tower kast, folk blev tilbudt at ta deres egne med, eller kunne man få et stillet til rådighed af Netparty.dk.


Efter en 3-4 kast og et finale kast var der ikke mange hele towere tilbage og vi havde fundet os en vinder.



Update (Input fra DEL_Wilderness)
CS turneringen blev vundet af DEL, www.del33t.dk
efterfulgt af nr. 2,en gruppe kaldet FuC bestående af to hardcore spillere , SiP_SpEEEdy og SiP_Rens samt 2 ukendte newbies. SpEEEdy er en af de bedste CS-spillere fra Slagelse på højde med fx. AtomAlf og HeadHunter (og så vores LasseBoA og Sokat =)



nr. 3 blev N6&AaA, altså en til lejligheden dannet sammenslutning af to klaner.



nr. 4 blev bayu, en anden Slagelse-klan... jow -partiet ligger jo i Slagelse! "Bayu" er i øvrigt cubansk for bordel og (næsten) alle medlemmer har spanske 'ludernavne' såsom PutaMadre (ludermor), Putero (trækkerdreng), etc. Hp: http://beam.to/bayu






Tilbage Næste

Kommentarer


comments powered by Disqus