Rewiew: NetParty.dk (3-5/08) (Konklusion)

NetParty.dk (3-5/08)
7. august 2001 kl. 00:00





Jeg synes netværket var af generel høj kvalitet, den "store" ftp server kun sagtens præstere og netværket var sat professionelt op.


Noget imponerende var strømmen. El delen af netværket var virkeligt af høj kvalitet, jeg mener jeg hørte noget om en max på 250 mennekser til det strøm system og at man kunne leje det for 700 i døgnet (mener jeg). Der var opsat en strøm dåse med 3 stik til hver maskine.


Internettet røg sig en tur og kom sig aldrig rigtigt, men det var til at leve med. Stemnings mæssigt synes jeg at det var en generel venlig, åben stemning. Der var go betjening oppe fra Crew'ets side.. med Toast til 6kr som jeg selv fik mere end en omgang af.


Sove faciliteter var også iorden, der var god stilhed i side lokalerne til hallen. btw var det en nyere, ret lækker hal. Parkerings pladser var helt ok. Det regnede en del i løbet af søndagen, men vi fik sneget vores maskiner ud af bagsiden, hvor vi kunne køre bilen helt op til døren. En fordel.


Ellers er der kun tilbage at sige tak, til Netparty.dk Crew for et godt netværk. En god oplevelse.. selv om det var uden inet og der var lidt nede tid på FTP'en og så også mit første Tower kast ;) (selv om jeg fik et grimt lille snit af den gamle desktop).



Update...

Jeg har fået lidt feedback omkring Crewets oplevelse af netværket:

Der blev brændt en 19" Sony skræm af, en 24 ports switch fra level one og så lige en media converter fra FIBER Twisted pair. Det sidstnævnte var alt sammen netværksudstyr som tilhører Level One, som NetParty.dk nu skal erstatte. Så det havde det mindre sjovt end os andre... ;)



//Angel

Tilbage

Kommentarer


comments powered by Disqus