Rewiew: NetByte 2001 (5-7/10) (Faciliteter)

NetByte 2001 (5-7/10)
10. oktober 2001 kl. 00:00


Noget af det vigtigste ved et party er selve miljøet man er i. Det at partyet blev afholdt i en sportshal var i sig selv helt fint, men der var nogle problemer.



For det første så var der varmt som bare pokker, og når de store porte endelig blev åbnet, var det ikke i særligt lang tid. Men igen så er det bedre at der er lidt varmt end at der er møgkoldt... for så virker de små gamer-fingre jo ikke.!!


Siddepladser. Jo de var der... men ligesom sidste år var de ikke i en så høj klasse som man kunne forvente. Benpladsen var minimal da bordene bestod af plader med bukke under. Og når ens tower også skulle være der så var der ikke meget plads tilovers til de små fusser... Men vi overlevede!




Stole var der også. Jeg var endda så heldig at skaffe nogle til migselv og Angel, der var af bedre standard en de resterende. Standardstolene kan ses på billedet.
Selvom det ikke ser ud af meget så hørte man ikke rigtigt nogle klage over dem, så folk må syntes at de var helt ok. Selvfølgelig var der også dem der tog deres egen stol med.

Og tja, dem kan vi bare ikke li'... ;)



Ellers var der gode faciliteter. Der var mulighed for bad og soverummene i den tilstødende skole var helt stille. Også var kiosken også helt ok. Man kunne købe det sædvanelige som chips, slik og drikkelse samt toasts og det er jo bare som det skal være.


Men alt i alt så var det helt fint, om ikke i højeste klasse, men kunne man sagtens klare det og få et godt net ud af det.



Tilbage Næste

Kommentarer


comments powered by Disqus