Rewiew: NetByte 2001 (5-7/10) (Konkurrencer)

NetByte 2001 (5-7/10)
10. oktober 2001 kl. 00:00


Igen i år havde NetByte folkene arrangeret en masse gode konkurrencer.



Counter-Strike

Der var de sædvnelige Counter-Strike konkurrencer, en All-Weekend konkurrence hvor vinderen var den der lå højest på statsne ved partyets slut og endvidere var der en CS-Team konkurrence. Begge disse konkurrencer blev, (ligesom sidste år) kraftigt domineret af clan WES (When Evil Speaks) som vandt CS-Team samt havde en spiller, nemlig WES_Kingdom i toppen på All-Weekend konkurrencen. HL TV kom i brug og det var da meget sjovt at dyrke finalen ;).

Angel var lige hurtig og snuppede et billede af dem alle efter Team konkurrencen hvor de gik kolde.. :)



Rune

Der var også arrangeret en Rune konkurrence hvor folk deltog med stor iver. Konkurrencen var en 1on1 turnering i pyramideform med kvalificeringsrunder til at begynde med.

Finalen stod mellem LordZerek og McByte. Ja nemlig.... den McByte... mig ;)
Og selvom finalen blev afholdt natten mellem fredag og lørdag ca. kl. 04:00, så gik det ikke roligt for sig.
Vinderen blev, til ære for LP:DK, McByte!


Jeg fik et flot "diplom" som samtidigt var et gavekort på 150,00 kr. til NetBytes sponsore, GayaData fra ringsted. Det 150,00 kr. var ligeledes præmier i de resterende konkurrencer, på når CS-Team, hvor hver spiller fik 100,00 kr.



Insane (by Angel)


Der skal jo være et bilspil med, sidste år var det Need 5 Speed og i år, Insane. Det er første gang jeg konkurrerde i spillet. Havde kun spillet det med max 4.. meen med 8 er det sku rigtig sjovt.

Vi blev delt ud i grupper på 6-8 der skulle spille 2 omgange en med flag eller rally og en med destruction. Jeg nåede med nød og næppe videre til næste gruppe.. Så lagde vi ellers ud med rally.
Jeg tog min bedste offRoader og så sagde den eller BOOST og jeg vandt runden med 35 sek i forspring, helt perfekt kørt ;).
derefter var der dømt Jambooree og den fik jeg også vundet ved at ta' en helt anden vej en de andre. Og finalen blev en stor sandørken et flag og nogle gates og 8 spillere ;) . og gæt hvem der legede med flokken. yuhuu.. så var den konkurrence ovre og LP:DK havde markeret sig igen.



Quake III Arena (by Angel)

blev afholdt kl 10 om morgenen om søndagen.. baaaa jeg var oppe men ikke mentalt oppe endnu.. så jeg valgte at droppe ud. det gjorde en del andre desværre også ud af otte starte kampe blev der reduceret til at der kun var 2 der faktisk blev spillet mens resten vandt pga at modstanderen ikke kom eller ikke kunne join.
Jeg kiggede med ved side linien i finalen og det var på et højt plan der blev spillet, det var ikke alle der sov...




Red Alert 2 (by Angel)


Det blev ikke til så mange spillere men de nåede da op til at de skulle spille 6-8 mand. Konkurrence blev desværre ikke den fedeste oplevelse.. da der blev spillet med over 2 per bane og der var et par stykker med som bare ikke havde maskine kraften til RA2.. (300Mhz) i hvertfald over net. Det er et stort minus ved selve spillet. I net der skal man altså ha en maksine i den gode ende af Mhz skalaen.
Finalen foregik dog uden lag problemer.





Tilbage Næste

Kommentarer


comments powered by Disqus