Rewiew: NetByte 2001 (5-7/10) (Afslutning)

NetByte 2001 (5-7/10)
10. oktober 2001 kl. 00:00



Alt i alt så foreløb NetByte 2001 godt. Der var en god stemning og netkablerne glødede flot. Folk var glade for at være der og de fik en god weekend ud af det.

Dog har NetByte satdig nogle småproblemer. Bl.a. var bordforholdene ikke så gode og den uhyre langsomme internetforbindelse var heller ikke nogen lykkespreder. Men selve netværket kørte fint. Jeg oplevede ikke på nogle tidspunkter lag så det skal de have ros for. De eneste steder der kunne være problemer var hos folk selv, fordi de havde "investeret" i et skod-netkort som ikke var en rød reje værd. Med risiko for at gentage mig selv, så vil jeg lige fastslå: Køb IKKE et billigt netkort. Køb et godt og hurtigt et som f.eks. 3com. Det er helt sikkert pengene værd.


Men min generelle oplevelse af NetByte var, ligesom sidste år, positiv. De 3 dage blev udnyttet godt og jeg fik endda tid til at få sovet en god nats søvn. (I modsætning til dem der kun fik 3-4 timer hele weekenden (Angel) pga. en anden person jeg ikke vil nævne navnet på...... host HOST Dom Host Dominion.... ;)


Det er et godt party, men de mangler stadig lidt.
Men min konklusion er klar, tag med næste år. Det er det værd. Et hyggeligt party der skal opleves!.

-McByte





Note! by Angel

Skal lige nævnes at NetByte er et party som Jeg selv har været med i fra starten af (netCrew), så meget med at jeg og Bamsi (med-Programmør på LP) har Lavet deres Intranet for andet år i træk.

Switchene i netværket var fra intel og til en værdi af 20.000,- stk (+ stack moduler til ukendt pris). Og vi havde tilbragt hele Torsdag nat med at sætte kabler sammen til de over 3 km net kabler der blev lavet den aften.. så alle kunne have en direkte forbindelse til switchene. Hårdt arbejde .. men nu er det overstået og kablerne skal genbruges de næste mange år ;).




Tilbage

Kommentarer


comments powered by Disqus